[:ca] DEL 3 AL 27 D’OCTUBRE
Horari: de dijous a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 18:00 h. 
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:30h
Banner_Parelles_ok
Després de triomfar amb una de les comèdies amb més èxit de la temporada, Tu digues que l’estimes, la companyia Apunta Teatre torna al Teatre Gaudí!

APUNTA _Parelles_2

Repartiment
Sílvia Forns / Eva
Ramon Godino / Àngel
Laura Sancho / Maria
Raül Tortosa / Víctor
Carme Contreras / Veu en off mare

Sinopsi
Un dia… l’Eva, una jove actriu que segueix buscant la seva oportunitat, s’adona que la seva vida, personal i professional s’ha estancat, i decideix fer la maleta i deixar-ho tot.

Un dia… el Víctor, un alt càrrec d’una empresa que dedica més temps al seu treball que a la seva parella, s’adona que l’Eva ha fet la maleta i l’ha deixat.

Un dia… l’Angel, un professor de Ioga, sà, optimista, tranquil però amb problemes de comunicació amb el sexe femení, lloga una habitació a una jove actriu que ha fet la maleta i ho ha deixat tot.

Un dia… la Maria, una cambrera de nit especialista en arts marcials creu descobrir que la seva millor amiga, que ha fet la maleta i ho ha deixat tot, ha entrat en una secta seduïda per un suposat gurú del ioga.

Aquest és el punt de partida de ‘Totes les parelles ho fan…’ una comèdia molt divertida on quatre personatges molt diferents viuran un munt d’embolics per acabar descobrint que el problema avui dia, en una ciutat com Barcelona, no és que no parlem, és que no ens escoltem.

Escenografia: Apunta Teatre i Isaac Coll Vestuari: Elena Ballester Sastreria: Carme Illa Il·luminació i so: Roger Blasco Caracterització: Toni Santos Fotografia i disseny gràfic: Robert Martex Gravació i edició de l’espectacle: Esteve Rovira Comunicació: Àngels Clos i Raül Tortosa Distribució i contractació: Marta Bou Cançó original ‘Totes les parelles ho fan…’: Joanjo Rubio (música) i Ivan Campillo (lletra) Moviment escènic: Máximo Hita Esgrima escènica: Diego Leiva Producció: Apunta Teatre Producció executiva: Ramon Godino Ajudant de direcció: Miquel Àngel Parra

Dramatúrgia i direcció: Ivan Campillo

[:es] DEL 3 AL 27 DE OCTUBRE
Horario: de jueves a sábado a las 20:30h. Domingo a las 18:00 h. 
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 1:30h
Banner_Parelles_ok
Después de triunfar con una de las comedias con más éxito de la temporada, Tu digues que l’estimes, la compañía Apunta Teatre vuelve al Teatro Gaudí!

APUNTA _Parelles_2

Reparto

Sílvia Forns Eva
Ramon Godino Àngel
Laura Sancho / Maria
Raül Tortosa Víctor
Carme Contreras Veu en off mare  

Sinopsis
Un día … Eva, una joven actriz que sigue buscando su oportunidad, se da cuenta que su vida, personal y profesional se ha estancado, y decide hacer la maleta y dejarlo todo.

Un día … Víctor, un alto cargo de una empresa que dedica más tiempo a su trabajo que a su pareja, se da cuenta que Eva ha hecho la maleta y lo ha dejado.

Un día … Àngel, un profesor de Yoga, sano, optimista, tranquilo pero con problemas de comunicación con el sexo femenino, alquila una habitación a una joven actriz que ha hecho la maleta y lo ha dejado todo.

Un día … Maria, una camarera de noche especialista en artes marciales cree descubrir que su mejor amiga, que ha hecho la maleta y lo ha dejado todo, ha entrado en una secta seducida por un supuesto gurú del yoga.

Este es el punto de partida de ‘Todas las parejas lo hacen … una comedia muy divertida donde cuatro personajes muy diferentes vivirán un montón de enredos para acabar descubriendo que el problema hoy en día, en una ciudad como Barcelona, no es que no hablamos, es que no nos escuchamos.

Escenografía: Apunta Teatre e Isaac Coll Vestuario: Elena Ballester Sastrería: Carme Illa Iluminación y sonido: Roger Blasco Caracterización: Toni Santos Fotografía y diseño gráfico: Robert Martex Grabación y edición del espectáculo: Esteve Rovira Comunicación: Àngels Clos y Raül Tortosa Distribución y contratación: Marta Bou Canción original ‘Totes les parelle ho fan …’: Joanjo Rubio (música) e Ivan Campillo (letra) Movimiento escénico: Máximo Hita Esgrima escénica: Diego Leiva Producción: Apunta Teatre Producción ejecutiva: Ramon Godino Ayudante de dirección: Miquel Àngel Parra

Dramaturgia y dirección: Ivan Campillo[:]