16 i 17 DE NOVEMBRE DUES ÚNIQUES FUNCIONS! (2019) 
Horari: Dissabte a les 12:00h. Diumenge a les 16:00h (Companyia de Saragossa)
Preu: 12€. Anticipades 10€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!
Espectacle en castellà. Durada: 50 min.

“UN DÍA EN EL TEATRO” acosta als més petits en els diferents llenguatges teatrals: El mim, la dansa, el clown, els titelles, el circ, la música d’una manera senzilla l’espectacle fa un recorregut pels gèneres més coneguts i visuals per a gaudir d’una gran història contada.

Idea original: Iñaqui Juárez
Direcció: Alicia Juárez
Intèrprets: Iñaqui Juárez i Alicia Juárez
Música: Óscar Carreras
Vestuario: Virginia Allué
Disseny de llums: Fernando Martinez
Producció: Teatro Arbolé (Saragossa)

UN VIATGE INICIÀTIC Al MÓN DELS LLENGUATGES DE LES ARTS ESCÈNIQUES.

Un dia en el Teatre és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural. L’espectacle està pensat perquè sigui la primera, o una de les primeres experiències teatrals dels nens/as com a espectadors.
L’espectacle comença utilitzant la llum, que pren forma per a arribar a convertir-se en un personatge. Aquest personatge adquireix corporeïtat, és l’actor, ara identificat pel nas vermell dels pallassos, que tan aviat els nens/as comencen a reconèixer, està nas des del principi fins al final és font de conflicte i de joc.
Els actors es mouen, juguen amb la llum, ensopeguen, cauen, torna a aixecar-se en un joc rítmic que acaba convertint-se en una coreografia. Amb el moviment rítmic sorgeix la Dansa. El llenguatge del cos.
El nas de pallasso torna a ser el motiu per a l’aparició d’un nou personatge, que capta l’atenció dels espectadors, i que fa aparèixer del no-res més nassos vermells. És un mag, que juga amb el públic i amb l’altre personatge inicial d’aquesta història, i d’aquest joc entre els dos sorgeixen primer les onomatopeies, després la paraula, després el text, després la història i finalment, la narració, i amb el mateix ordre natural arribem als llibres. Són llibres amb il·lustracions, llibres coneguts que conten històries conegudes, amb les quals els nens/as es troben còmodes. La lectura com a element formatiu. El llibre com a escenografia de la qual sorgeixen milers de personatges.
El nostre personatge més volgut Pelegrín, en la seva línia de no fer res del que s’espera d’ell, s’escapa d’un dels llibres, deixa de ser una il·lustració per a ser ell, un personatge teatral, un titella. I ho compta al públic, els ensenya com està construït, com es mou i també conta la seva història. Es fan presents els titelles com a llenguatge teatral.