[:ca]16 i 17 DE NOVEMBRE DUES ÚNIQUES FUNCIONS! (2019) 
Horari: Dissabte a les 12:00h. Diumenge a les 16:00h (Companyia de Saragossa)
Preu: 12€. Anticipades 10€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!
Espectacle en castellà. Durada: 50 min.

“UN DÍA EN EL TEATRO” acosta als més petits en els diferents llenguatges teatrals: El mim, la dansa, el clown, els titelles, el circ, la música d’una manera senzilla l’espectacle fa un recorregut pels gèneres més coneguts i visuals per a gaudir d’una gran història contada.

Idea original: Iñaqui Juárez
Direcció: Alicia Juárez
Intèrprets: Iñaqui Juárez i Alicia Juárez
Música: Óscar Carreras
Vestuario: Virginia Allué
Disseny de llums: Fernando Martinez
Producció: Teatro Arbolé (Saragossa)

UN VIATGE INICIÀTIC Al MÓN DELS LLENGUATGES DE LES ARTS ESCÈNIQUES.

Un dia en el Teatre és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural. L’espectacle està pensat perquè sigui la primera, o una de les primeres experiències teatrals dels nens/as com a espectadors.
L’espectacle comença utilitzant la llum, que pren forma per a arribar a convertir-se en un personatge. Aquest personatge adquireix corporeïtat, és l’actor, ara identificat pel nas vermell dels pallassos, que tan aviat els nens/as comencen a reconèixer, està nas des del principi fins al final és font de conflicte i de joc.
Els actors es mouen, juguen amb la llum, ensopeguen, cauen, torna a aixecar-se en un joc rítmic que acaba convertint-se en una coreografia. Amb el moviment rítmic sorgeix la Dansa. El llenguatge del cos.
El nas de pallasso torna a ser el motiu per a l’aparició d’un nou personatge, que capta l’atenció dels espectadors, i que fa aparèixer del no-res més nassos vermells. És un mag, que juga amb el públic i amb l’altre personatge inicial d’aquesta història, i d’aquest joc entre els dos sorgeixen primer les onomatopeies, després la paraula, després el text, després la història i finalment, la narració, i amb el mateix ordre natural arribem als llibres. Són llibres amb il·lustracions, llibres coneguts que conten històries conegudes, amb les quals els nens/as es troben còmodes. La lectura com a element formatiu. El llibre com a escenografia de la qual sorgeixen milers de personatges.
El nostre personatge més volgut Pelegrín, en la seva línia de no fer res del que s’espera d’ell, s’escapa d’un dels llibres, deixa de ser una il·lustració per a ser ell, un personatge teatral, un titella. I ho compta al públic, els ensenya com està construït, com es mou i també conta la seva història. Es fan presents els titelles com a llenguatge teatral.[:es]16 y 17 DE NOVIEMBRE ¡DOS ÚNICAS FUNCIONES! (2019)
Horario: Sábado a las 12:00h. Domingo a las 16:00h. (Compañía de Zaragoza)
Precio: 12€. Anticipadas 10€. Comprando las entradas en nuestra web podrás elegir asiento y no pagarás comisiones de ningún tipo!
Espectáculo en castellano. Duración: 50 min.

“UN DÍA EN EL TEATRO” acerca a los más pequeños en los diferentes lenguajes teatrales: El mimo, la danza, el clown, los títeres, el circo, la música  de una manera sencilla el espectáculo hace un recorrido por los géneros más conocidos y visuales para disfrutar de una gran historia contada.

 

Idea original: Iñaqui Juárez
Dirección: Alicia Juárez
Interpretes: Iñaqui Juárez i Alicia Juárez
Música: Óscar Carreras
Vestuario: Virginia Allué
Diseño de luces: Fernando Martinez
Producción: Teatro Arbolé (Zaragoza)

Un día en el Teatro… UN VIAJE INICIÁTICO AL MUNDO DE LOS LENGUAJES DE LAS ARTES ESCÉNICAS.

Un día en el Teatro es un viaje de iniciación al teatro ofrecido de manera natural. El espectáculo está pensado para que sea la primera, o una de las primeras experiencias teatrales de los niños/as como espectadores.
El espectáculo comienza utilizando la luz, que toma forma para llegar a convertirse en un personaje. Este personaje adquiere corporeidad, es el actor, ahora identificado por la nariz roja de los payasos, que tan pronto los niños/as comienzan a reconocer, está nariz desde el principio hasta el final es fuente de conflicto y de juego.
Los actores se mueven, juegan con la luz, tropiezan, caen, vuelve a levantarse en un juego rítmico que termina convirtiéndose en una coreografía. Con el movimiento rítmico surge la Danza. El lenguaje del cuerpo.
La nariz de payaso vuelve a ser el motivo para la aparición de un nuevo personaje, que capta la atención de los espectadores, y que hace aparecer de la nada más narices rojas. Es un mago, que juega con el público y con el otro personaje inicial de esta historia, y de ese juego entre los dos surgen primero las onomatopeyas, después la palabra, después el texto, luego la historia y por último, la narración, y con el mismo orden natural llegamos a los libros. Son libros con ilustraciones, libros conocidos que cuentan historias conocidas, con las que los niños/as se encuentran cómodos. La lectura como elemento formativo. El libro como escenografía de la que surgen miles de personajes.
Nuestro personaje más querido Pelegrín, en su línea de no hacer nada de lo que se espera de él, se escapa de uno de los libros, deja de ser una iluºstración para ser él, un personaje teatral, un títere. Y lo cuenta al público, les enseña como está construido, como se mueve y también cuenta su historia. Se hacen presentes los títeres como lenguaje teatral.

 [:]