Una comèdia DALÍrantUna comèdia DALÍrant

DE L’1 DE JUNY A L’1 DE JULIOL
Dijous i divendres 20:45h. Dissabte 18:30h – 20:45 h. Diumenge 19:00 h.
Preu: 18€. Durada: 80 min. SALA GRAN
Banner_DALIrant

DEL 1 DE JUNIO AL 1 DE JULIO
Jueves y viernes 20:45h. Sábado 18:30h – 20:45 h. Domingo 19:00 h.
Precio 18€. Duracion: 80 min. SALA GRANDE
Banner_DALIrant
Direcció: Joan Frank Charansonnet
Text i Dramatúrgia: Israel Collado i Joan Frank Charansonnet

Intèrprets:
Joan Frank Charansonnet, Ferran Terraza,
Miquel Sitjar, Patricia Bargalló i Albert Lladó

Una producció de la Companyia “XAVI VOLA” – Teatre

Sinopsi
En una comèdia amb tocs intel·lectuals i sorprenents , Joan Frank Charansonnet s’envolta d’un elenc d’actors magistrals: Ferran Terraza, Patricia Bargalló, Miquel Sitjari i el debut d´Albert Lladó, per donar vida i recrear el món del genial pintor Joan Felip Sebastian, mitjançant una sèrie d’entrevistes i programes televisius que transcorren a través del temps.
Amb una aparició espectacular en un “Talk show” en el qual també participa Marilyn Monroe, J.F. Sebastian fa la seva presentació mostrant les arts del surrealisme, fusionant el geni, l’obra, la pintura i la pròpia contradicció, en un personatge inigualable que anirà perpetuant-me al llarg dels anys.

Un divertit i delirant homenatge a la figura d’un pintor que ja és patrimoni de la humanitat i que en forma de viatge ens transportarà al New York dels anys 50, al glamurós París dels 60, al Madrid de la dècada dels setanta fins arribar al seu estudi empordanès de Port Lligat.Dirección: Joan Frank Charansonnet
Texto y Dramaturgia: Israel Collado y Joan Frank Charansonnet

Intérprete:
Joan Frank Charansonnet, Ferran Terraza, Miquel Sitjar, Patricia Bargalló i Albert Lladó

Una producción de la Compañía “XAVI VOLA” – Teatre

Sinopsis
En una comedia con toques intelectuales y sorprendentes, Joan Frank Charansonnet se rodea de un elenco de actores magistrales: Ferran Terraza, Patricia Bargalló, Miquel Sitjari y el debut de Albert Lladó, para dar vida y recrear el mundo del genial pintor Juan Felipe Sebastian, mediante una serie de entrevistas y programas televisivos que transcurren a través del tiempo.

Con una aparición espectacular en un “Talk show” en el que también participa Marilyn Monroe, JF Sebastian hace su presentación mostrando las artes del surrealismo, fusionando el genio, la obra, la pintura y la propia contradicción, en un personaje inigualable que irá perpetuándose me lo largo de los años.

Un divertido y delirante homenaje a la figura de un pintor que ya es patrimonio de la humanidad y que en forma de viaje nos transportará al New York de los años 50, el glamuroso París de los 60, el Madrid de la década de los setenta hasta llegar al su estudio ampurdanés de Port Lligat.