Carregant Esdeveniments
Private Teatre Gaudí Barcelona

DE L’1 AL 24 DE SETEMBRE

80′ | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A MAJORS DE 12 ANYS

SINOPSI

La Laura i l’Albert són cosins llunyans convertits en germans després de la mort de la mare de la Laura. Ara viuen en un pis petit amb la mare de l’Albert.

Els dos joves sobreviuen dins un pis on no hi ha espai per a la intimitat; perquè malgrat que decideixin la seva privacitat a Instagram, a casa sempre són tres. Són tres per a esmorzar, però també per a decidir qui es dutxa primer, quina música escoltar o quan masturbar-se. Quin és el límit de la intimitat i qui t’hi prepara?

On començo i acabo jo si tu m’interromps? Com decideixes el final d’un bucle en què ni tan sols has decidit entrar-hi?

Private és una bufetada, jove i plena de contemporaneïtat. Una peça de nova creació que s’endinsa en la realitat de dos joves de ciutat; una ciutat immensa, globalitzada, pionera en la defensa dels drets LGBTI que, alhora, sobrepassa com un gegant la vida d’aquests personatges. Un dia a dia que esdevé un pols constant entre la violència i l’empatia, entre la discriminació i el respecte.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Ramon Bonvehí Ajudant de direcció: Marta Codina Dramatúrgia: Daniel J. Meyer Producció executiva: Cia. Lateral Escenografia, il·luminació i vestuari: Clàudia Serra Espai sonor: Sara Vidal Intèrprets: Martí Castellarnau | Cristina Terzi | Silvia Sabaté Fotografies escena: Carles Serraima Fotografia cartell: Pepe Martínez Disseny de cartell: Jordi Terribas Producció: Teatre Kaddish  Premsa: Àlex Sánchez Aragón Agraïments: Sandra Monclús, Cesc Marginet, Pepe Martínez, Alba Paituví, Teatre Lliure, Parc Sandaru, Teatre Kaddish, Lara Díez, Míriam Escurriola, Carla Rovira, Pol Guillen, Marina Mora, Montse Enguita.