FRESA Y CHOCOLATE

DEL 2 AL 31 DE MARÇ (2018)
Nou horari: Divendres i dissabte 21:30h. Diumenge 20:00h
Preu: 24€. Espectacle en castellà. Durada: 80 min.

   

 

A “Fresa y chocolate” serem espectadors d’un recorregut teatral basat en la pel·lícula cubana del mateix nom. L’actor Joel Angelino encarna tots els personatges del film, i que compta amb la complicitat de dos músics en escena que recreen en directe el ritme cubà.

Autor: Senel Paz
Producció, versió i direcció: Joel Angelino
Arts visuals: Maribel Pozo Ruiz
Coreografia: Leydis Monzón
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
Assessorament: Oscar Molina i Mirtha Ibarra

Actor:
JOEL ANGELINO

(Va interpretar el personaje de Germán, de l’escultor, a la pel·lícula de 1993. Ha participat a pel·lícules com “Buñuel y la mesa del Rey Salomón” de Carlos Saura, “El Misterio Galindez” de Gerardo Herrero o “El Alma de Tacande” de Antonio Fernández Lorenzo)

 

Al piano:
MARÍA LILIA CANO

És graduada de grau mitjà, a Cuba, en Pedagogia musical, i al Conservatori Superior de Música del Liceu, de Barcelona, en Interpretació pianística amb el professor i concertista Daniel Ligorio. Al llarg de la seva carrera ha obtingut diversos reconeixements, tant en el món de la   interpretació pianística com en el de la musicologia. Curriculum

Sinopsi
A la Gelateria Coopelia  de l’Havana comença la relació d’amistat entre un jove militant de la joventut comunista i un homosexual culte i fabulador. Un retrat de la Societat cubana dels anys 80 i un cant a la tolerància.

Context, premis i adaptació teatral
Aquesta versió teatral irromp en el marc del 25 aniversari de la pel·lícula, que es va estrenar en 1993. Quan es filma la pel·lícula, Joel Angelino interpreta el personatge de Germán, l’escultor.

A partir dels premis del film, com el Goya a millor pel·lícula estrangera, l’Ós de plata i la nominació a l’Oscar, aquest espectacle fa una gira per 14 països.

Per a aquesta celebració del 25 aniversari, Angelino ha col·laborat amb la fotògrafa i artista visual Maribel Pozo Ruiz, que amb les seves projeccions, ens va recreant tota la vida a la illa, com un personatge més, dins de la història i també ha comptat amb l’assessoria d’Oscar Molina, Yaneys Cabrera i Mirtha Ibarra, aquesta última, actriu protagonista del film i esposa del seu director, el renombrat cineasta Tomás Gutiérrez Alea.

Joel Angelino , a més de fer “Fresa y Chocolate” ha intervingut en pel·lícules com “Buñuel y la mesa del Rey Salomón” de Carlos Saura, , “El Misterio Galindez” de Gerardo Herrero  o “El Alma de Tacande” d’Antonio Fernández Lorenzo.