DEL 19 AL 30 DE JULIOL (2017)
Horari: Dimecres, dijous i divendres a les 19:30h.
Dissabte a les 18:30h i a les 20:30h. Diumenge a les 18:00h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:40 h. TEATRE MUSICAL

 

CANÇONS PER A UN NOU MÓN de Jason Robert Brown.
Un clàssic del teatre musical modern.

Direcció escènica: Anna Valldeneu
Direcció musical: Filippo Fanò
Direcció d’actors: Jose Pérez-Ocaña
Coreografia i moviment escènic: Jorge Velasco
Producció: Vocal Factory

Amb: Elena Alcalde, Laura Borràs, Júlia Díaz, Carles Galceran, Ernest Ollero, Lluís Ruf, Marina Schiaffino, Alba Sorribes, Adrià Vernetta, Óscar Zurriaga.

Piano: Filippo Fanò
Guitarra: Iago Marta Lago
Baix: Josep Manresa
Bateria: Jose Manuel Martín i Valentí Querol

SONGS FOR A NEW WORLD és un musical que no va ser concebut com a tal. No hi ha cap argument ni cap història lineal en el mateix, sinó que pot ser considerat un “MUSICAL abstracte”. Les cançons estan connectades unes a les altres per tractar un mateix concepte o tema, més que per una narració.

El tema sobre el qual giren totes les peces musicals és el de les decisions que s’han de prendre al llarg de la vida, i que fan que un faci un pas endavant, un pas enrere o es quedi en el mateix lloc. La música de SONGS FOR A NEW WORLD inclou una àmplia varietat de gèneres musicals, que van des del pop fins a la música clàssica, passant pel gospel o el jazz.

SONGS FOR A NEW WORLD Music and Lyrics by Jason Robert Brown Originally Produced by the WPA Theatre, New York City, 1995 (Kyle Renick, Artistic Director). Original Orchestration by Brian Besterman and Jason Robert Brown. This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International (Europe) All authorised performance materials are also supplied by MTI Europe www.mtishows.co.uk