EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai)

DEL 2 D’AGOST AL 2 DE SETEMBRE (2018)
Horari: De dijous a dissabte 20:30h. Diumenge 18:00h
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 120 min. TEATRE MUSICAL

Text i direcció: Xavi Morató
Música i direcció: Gerard Sesé
Coreografia: Griselda Astudillo i Helena Vicente

Repartiment:
Adrià Ardila, Bernat Mestre, Berta Peñalver, Joan Olivé, Mònica Macfer, Joan Sáez, Gerard Sesé.

Companyia: Generació de merda

EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai)
Tota la ciutat salta d’alegria quan el Mercuri Futbol Club fitxa el Maxi, un dels futbolistes més famosos del planeta. El crac arriba amb ganes de fer una confessió insòlita: li agraden els homes. Des del club, però, no l’hi posaran fàcil.

A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Perquè és evident que n’hi ha, però també és evident que s’amaguen per tal d’evitar els insults. A EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai) ens hem plantejat què pot passar el dia que algú digui prou. L’obra, però, no es queda en el debat sobre aquest tema tabú, sinó que elabora un retrat del món del futbol (la premsa esportiva i els seus tòpics, la quantitat absurda de diners que mou, les lluites d’egos, la corrupció, la invisibilitat del futbol femení, etcètera) que ens permetrà conèixer com és un gran club des de dins. Ens pensem que ho sabem tot dels futbolistes, però tan sols veiem allò que ens volen ensenyar. Ha arribat el moment de conèixer el que ens amaguen, i de riure’ns de les seves misèries. I és que aquesta obra és, per sobre de tot, una comèdia.

EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai) és una producció del mateix equip que va fer Generació de merda al Teatre Gaudí: text i direcció de Xavi Morató, música i direcció musical de Gerard Sesé, coreografia de Griselda Astudillo i Helena Vicente, escenografia de Jordi Bulbena i il·luminació de Dani Gener. Set actors i quatre músics, els noms dels quals desvelarem aviat, donaran vida als personatges d’aquest Mercuri Futbol Club que s’instal·larà al Gaudí a partir de l’agost.